Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flickering'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • VIVE Community Forums
    • VIVE Technical Support
    • VIVE Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. We are currently working with a few HTC Vive Pro Eye headsets for scientific research and have noticed that the pixels of the OLED panel strobe at 90Hz. We're aware this is possibly done to reduce motion blur, however it interferes with the intended use we have for them. Is it possible to turn off the pixel strobing in the HTC Vive Pro Eye? If so, how?
  2. Good day ! Everything was good BUT after May 20th (2021 year) update of Firmware headset to version (2.0.0.361) - after this update I have Extremely bad resolution + shimmer (flicker) on contours like any anti-aliasing turned off. I tried everything. Reset VIVE software, Graphics card driver, Graphics card firmware, full re-instal Windows-10, do manually settings in Config\default (turn off auto resolution and other..), settings in SteamVR --- Nothing. No effect. I'm sad and tired. I just exhausted by infinity attempt to fix that. But no one can help me, I had а conversation with VIVE Support Team in Moscow, they can't help me with it if be laconic. I will be glad for any help. GTX 1050TI G1 GAMING GIGABYTE Headset - HTC VIVE Cosmos P.S: also I didn't have Resolution Settings page in VIVE Console at time users with GTX 970 have and can set any resolution.. why ?
  3. Hello. I am experiencing a lot of RBG flickering pixels in my two lenses in my Pro. It started off small but has grown overtime. I am not sure if it is the cable, or the HMD itself. I would have to buy a new cable since it is out of warranty, but I don't want to risk buying a new 120 dollar cable if it isn't the source of the problem. Anyone know what issue it is most likely? Thanks! 🙂
×
×
  • Create New...