Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'that worked for me as well'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • VIVE Community Forums
    • VIVE Technical Support
    • VIVE Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Categories

  • Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. My HMD doesn't display a picture, it flickers when steam VR is first started for a few frames then it is black, with a red LED( sometimes bright green). Wiggling the headset sometimes flickered an image on the HMD. What I've tried : Double checked all connections are plugged in firmly on HMD,Linkbox and PC. From the linkbox I have tried the usb,hdmi cables. I have successfully used the Linkbox to run a usb pen drive. I have confirmed the long hdmi cable from the link box to the HMD works by using it to run a monitor. I've updated the firmware for every part of the system. Reinstalled steam VR and verified cache. And it's still the same. Updating Nvidia drivers. (GTX 1070, hdmi port tested on a monitor and works fine) The HMD is running firmware 2097504, when I try to manually update it via holding the button on the side of the HMD and going through the update process it says that it "requires a firmware update" completes it and says update successful but the firmware number in "System report" doesn't change. System report here : https://docs.google.com/document/d/1aza4FpBgNxP6Dj43oMgwrbWseUSe7wj5ZqIPzFTQJrA/edit?usp=sharing
×
×
  • Create New...