Jump to content
Happy Holidays! Limited Staff Responses: 1/20 - 1/31 ×

Text fonts pixellated after installation of Wireless on Vive Pro


jon_bondy
 Share

Recommended Posts

The Vive Pro works, for the most part, but text often appears in blocky, pixellated fonts that were not present before the upgrade.  Any idea how to fix this?  For example, Space Pirate Trainer looks fine during game play, but when it first starts up, much of the text is difficult to read.  Same for the "home" location where you select games.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hey, I have something similar with pixellation of fonts so bad they're unreadable. Actually everything is quite pixellated.

 

Did you or others manage to fix this? Driving me nuts. Don't want to return wireless adapter if I can fix it.

 

Thanks! Eddie


 wrote:

The Vive Pro works, for the most part, but text often appears in blocky, pixellated fonts that were not present before the upgrade.  Any idea how to fix this?  For example, Space Pirate Trainer looks fine during game play, but when it first starts up, much of the text is difficult to read.  Same for the "home" location where you select games.

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Some users have been able to resolve this by swapping which slot the PCIe card is placed in. Generally, the closer to the CPU the better seems to be the consensus. Unfortunately, it could simply be a bad motherboard as we've found in our testing.

Before you do anything drastic though, make sure the GPU drivers are up to date.

Thank you,

-John C

Link to comment
Share on other sites


 wrote:

 

 

Some users have been able to resolve this by swapping which slot the PCIe card is placed in. Generally, the closer to the CPU the better seems to be the consensus. Unfortunately, it could simply be a bad motherboard as we've found in our testing.

 

Before you do anything drastic though, make sure the GPU drivers are up to date.

 

Thank you,

-John C

Hi John

 

Thanks for the feedback.  I'm trying really hard to get it working - I've updated all drivers... I'll try swapping slots again and see if that works. I was up from 12am to 8am trying to get it working - last resort I'll just return it if all else fails :-(

 

Best regards and thanks for replying,

 

Eddie

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...