Jump to content
Happy Holidays! Limited Staff Responses: 1/20 - 1/31 ×

I have some problem using SRWorks.


minsproject
 Share

Recommended Posts

I have some problem using SRWorks.

 

It's my SRWorks Log.

 

[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Initial() success
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] SRWorks Version 0.8.0.2
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] OS : Windows 8+
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] CPU GetMemory Total : 16326.000000
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] CPU GetMemory InUse : 11406.000000
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] GPU : GeForce GTX 1060 6GB
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] GPU driver : 41694
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] GPU memory usage : 2077.359375
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] GPU memory loading: 31
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] SetParamString_10022UNKONW_MODULE
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Stop() start
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Stop() phase1
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Stop() phase2
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Stop() phase3
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] STP_WORKs_ prepare release memory
[Vive SRWorks] [2018-11-20 12:46:02] [LOG] ViveSR_Stop() end

 

 

What I have to do to solve this problem?

I need your help!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...