Jump to content
Happy Holidays! Limited Staff Responses: 1/20 - 1/31 ×

Error 208


jeremy.mckee
 Share

Recommended Posts

Got everything setup and the Vive worked well for a couple hours. At some point however, the system began giving me an Error 208 and has not functioned since. I have used the DisplayPort as well as the DVI with adaptors, used different HDMI cables, reinstalled all the Vive software including everything from Viveport and SteamVR, bypassed the linkbox and plugged in the headset directly to the tower, rolled back to previous GPU drivers, and used different USB Ports ALL to no avail. The only life I have seen out of the headset is whenever I reboot it. The eyepieces will flicker green for a moment before the Error 208 shows up. The system worked flawless for a few hours beforehand, so I do not know what changed in the time I was gone, but nothing I have tried has yielded any results. Steam Support wasn't ableto be of help, so hopefully I can get some answers here.I have my monitor and Vive hooked up too my GPU. I'm running a GTX 1060 3GB.

Link to comment
Share on other sites

 

I already tried cutting the linkbox out of the equation as far as the USB and HDMI are concerned. Still no luck. I talked with Steam support and they said based off the SystemReport that the USB is connecting without issue but the HDMI is not being read at all.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...