Jump to content
Happy Holidays! Limited Staff Responses: 1/20 - 1/31 ×

Vive SRWork Demo - Unity - Error [ViveSR] Initial framework -1


Totobro
 Share

Recommended Posts

Hello,

I downloaded the demo projects but can run any of them.

When run with Unity, I have an error "[ViveSR] Initial Framework : -1". The screen display a blue screen with a white rectangle, the controller show the controls and moves but doesn't respond.

Same results when running the prebuilt versions and the logs show

[JSON] [2018-04-29 14:37:38] [-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] parse faild @SetCameraParameters:288

When tested, all lights are green for the cameras @60Hz.

I'm running Windows 8.1, nvdia drivers 397.31 with a GTX 1070. All components firmwares are up to date

Link to comment
Share on other sites

Just to confirm, have you updated the HMD firmware? (are you running SteamVR beta?) and have you checked that in SteamVR Settings you can see the front facing cameras working under Camera -> Test button?

 

Link to comment
Share on other sites

I'm getting something when I try to run it.  I can display the camera in the room, and click beween showing the camera, but when I try either demo I'm not getting the camera view, and it doesn't seem to work. Checking the log I'm getting the error:

 

[-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] device config file open failed @SetCameraParameters:279

 

I have downloaded the new firmware from Steam VR Beta, and I am running the latest NVidia driver.

Link to comment
Share on other sites

I updated the HMD firmware. I'm running steam VR beta and  when tested, the camera work fine with streaming, positioning and refresh rate OK.

SRWorks.log file atttached to this response can't attache log files. Here it is :

[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:37] [LOG] ViveSR_Initial() success[JSON] [2018-03-02 19:26:37] [LOG] C:\Program Files (x86)\Steam[JSON] [2018-03-02 19:26:37] [LOG] found steam install path[JSON] [2018-03-02 19:26:37] [LOG] usig device : LHR-99B6B6FF[JSON] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] found device config file[JSON] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] Cali_V2D_00000[JSON] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] MIE_GCP_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] CM_MT2_MID0_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] CM_MT3_MID2_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:38] [LOG] CM_MT4_MID4_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] CM_MT5_MID6_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] SM0_00000[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] initialization mode 2-2[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] Create Mapping table start[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] Create Mapping table end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] Create Mapping table start[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] Create Mapping table end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] initialization mode end2-2[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] SM2_00000[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] TurnOn[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] loading undistortion parameters start[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:39] [LOG] SM4_00000[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] loading undistortion parameters end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] loading undistortion parameters start[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] loading undistortion parameters end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] TurnOn end[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] SM6_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] LM0-2_MODE1_00000[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:40] [LOG] LM4-6_MODE1_00000[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] TurnOff[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] TurnOff end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~DefishApp[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~DefishApp end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~DefishApp[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~DefishApp end[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~Undistortion table[ENGINE_UNDISTORTION_2_DLL] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] ~Undistortion table[ENGINE_DEPTH_4] [2018-03-02 19:26:45] [LOG] release_S[Vive SRWorks] [2018-03-02 19:26:46] [LOG] STP_WORKs__00000[Vive SRWorks] [2018-04-29 15:08:02] [LOG] ViveSR_Initial() success[JSON] [2018-04-29 15:08:02] [LOG] C:\Program Files (x86)\Steam[JSON] [2018-04-29 15:08:02] [LOG] found steam install path[JSON] [2018-04-29 15:08:02] [LOG] usig device : LHR-1C3D4BB0[JSON] [2018-04-29 15:08:02] [LOG] found device config file[JSON] [2018-04-29 15:08:02] [-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] parse faild @SetCameraParameters:288[Vive SRWorks] [2018-04-29 15:12:34] [LOG] ViveSR_Initial() success[JSON] [2018-04-29 15:12:34] [LOG] C:\Program Files (x86)\Steam[JSON] [2018-04-29 15:12:34] [LOG] found steam install path[JSON] [2018-04-29 15:12:34] [LOG] usig device : LHR-1C3D4BB0[JSON] [2018-04-29 15:12:35] [LOG] found device config file[JSON] [2018-04-29 15:12:35] [-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] parse faild @SetCameraParameters:288[Vive SRWorks] [2018-04-29 15:13:18] [LOG] ViveSR_Initial() success[JSON] [2018-04-29 15:13:18] [LOG] C:\Program Files (x86)\Steam[JSON] [2018-04-29 15:13:18] [LOG] found steam install path[JSON] [2018-04-29 15:13:18] [LOG] usig device : LHR-1C3D4BB0[JSON] [2018-04-29 15:13:19] [LOG] found device config file[JSON] [2018-04-29 15:13:19] [-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] parse faild @SetCameraParameters:288[Vive SRWorks] [2018-04-29 18:30:56] [LOG] ViveSR_Initial() success[JSON] [2018-04-29 18:30:56] [LOG] C:\Program Files (x86)\Steam[JSON] [2018-04-29 18:30:56] [LOG] found steam install path[JSON] [2018-04-29 18:30:56] [LOG] usig device : LHR-1C3D4BB0[JSON] [2018-04-29 18:30:56] [LOG] found device config file[JSON] [2018-04-29 18:30:56] [-!-ERROR-!-] [code: 0x4E2A] parse faild @SetCameraParameters:288
Link to comment
Share on other sites

Seems your configuration file is corrupt.

Backup the file C:\Program Files (x86)\Steam\config\lighthouse\LHR-1C3D4BB0\config.json first and remove it. Then, try the following steps to manually generate the configuration file again.

 

1. Go to the folder “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SteamVR\tools\lighthouse\bin\win64” and execute the command “lighthouse_console.exe downloadconfig config.json”

2. Copy the generated config.json to “C:\Program Files (x86)\Steam\config\lighthouse\LHR-1C3D4BB0\”

3. is SRWorks working now?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...