Jump to content

Viveport SDK for Unreal Engine 4.25


Recommended Posts

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Hi, guys.

I have the same problem.

I followed the instructions (link), but it seems that it's not working. I'm using Unreal Engine 4.26 (Wave SDK 4.0.0). Viveport SDK (1.7.18). 

Screenshot 1:

image.png.e88497b0c17d19d798a3605dd16f6c85.png

Screenshot 2:

image.png.a874bdb24f504d9bd7e96f37779978bc.png


Rebuilding the solution in Visual Studio 2017 doesn't help either.

Screenshot 3:

image.thumb.png.b6c93fd8bb580839c02a494bdf76358e.png


What could be the problem? And how can it be fixed?

 

@HackPerception @Tony PH Lin @C.T.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
9 hours ago, jefmes said:

I don't know if it'll be of any help, but I believe Wave SDK 4.1 is out now, and if you're still using 4.0 perhaps the newer version will address some of your problems?

Thanks, but unfortunately with Wave SDK 4.1 the same problem. I think that Viveport SDK 1.7.18 does not support Unreal Engine 4.26.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Could you ever resolve this?

I need the Viveport SDK for 4.24. No matter which version (documentation says last supported version on 4.24 is Viveport SDK 1.7.18), I can't compile any.

I have the same errors ("Expected x to be first header included"). Also many of the referenced paths in the build.cs seem to be off/wrong.

Did you ever get any help or solution?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...