Jump to content
Happy Holidays! Limited Staff Responses: 1/20 - 1/31 ×

"Unable to find libGfxWXRUnity" when run on device


MarcLeander
 Share

Recommended Posts

Hi, we are trying to integrate the Wave SDK into one of our Unity projects to run on a Vive Focus plus. We have followed the installation procedure and upon building and running our application on the device we are only met with a black screen. Investigating the resulting logs shows us the following two potential issues:

...
01-19 15:33:41.438: D/WVRUnityActivity(2271): onPause
01-19 15:33:41.587: D/WVRUnityActivity(2271): Call UnityPlayer Pause +++
01-19 15:33:42.232: E/Unity(2271): [EGL] Unable to acquire context: EGL_BAD_SURFACE: An EGLSurface argument does not name a valid surface (window, pixel buffer or pixmap) configured for GL rendering.
01-19 15:33:42.233: E/Unity(2271): [EGL] Unable to acquire context: EGL_BAD_SURFACE: An EGLSurface argument does not name a valid surface (window, pixel buffer or pixmap) configured for GL rendering.

01-19 15:33:42.275: D/WVRUnityActivity(3161): Construct 
01-19 15:33:42.286: D/WVRUnityActivity(3161): onCreate
...

and also:
...
01-19 15:33:42.881: I/WVRUnityActivity(2271): surfaceDestroyed 0 0 2880 1600
01-19 15:33:42.881: D/WVRUnityActivity(2271): Call UnityPlayer Pause +++
01-19 15:33:42.882: D/WVRUnityActivity(2271): Call UnityPlayer Pause ---
01-19 15:33:43.023: E/Unity(3161): Unable to find libGfxWXRUnity
---
 

Looking into the Unity projects, we can locate a arm64 and a armv7 libGfxWXRUnity.so files. When building the .apk and unpacking it we can find the library at lib/armeabi-v7a/libGfxWXRUnity.so.

Any clues on whether the black screen we are experiencing could be caused by the above errors? Also, why can't the application find the libGfxWXRUnity when its clearly included in the .apk?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi @chengnay, I'm having the same issue.
It's happening in a project that we upgraded, but not in a new one.
I'm trying to use the pass through camera and it's not working (it fails to start), and looking trhough the logcat logs I see this same error that OP mentioned. I'm not sure if this is the reason for the camera failing though.

We are using Unity 2020.1.17f1 and latest versions of sdks

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...